| Hilary`s Room | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hilary Duff New user
| Subiect: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:19 pm | |
| 9.00 Soarele inunda usor incaperea. Deschise ochii brusc, si privi dezorientata in jur.Bineinteles, oras nou,lume noua,locuri noi. Se ridica si tasni spre baie. Purta o pereche de pantaloni scurti, rosii si o camasa lunga. isi acorda obisnuitele "minute feminine", apoi se aseza intr-un fotoliu, isi lua ceasca de cafea si butona telecomanda | |
|
| |
Taylor Lautner New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:21 pm | |
| Taylor batu la usa lui Hilary sperand ca acasa . Iri aranja putin parul brunet si rebel . -"trebuie sa imi fac o alta tunsoare" isi zise el in gand oftand scurt asteptand raspunsul fetei./ | |
|
| |
Hilary Duff New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:32 pm | |
| "Acum?" Trase halatul de pe cuierul din baie, si-l trase pe deasupra, lasandu-l descheiat. Raspunse, greu, ce-i drept, fara sa mai consulte vizorul. Arunca usa la perete din instinct. si se dadu doi pasi mai in spate -Neata? | |
|
| |
Taylor Lautner New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:40 pm | |
| -Neata miss.. ce faci? zie el zambind cald la aparenta fetei . -Te-a trezit sau mi se pare mie?Se uita subtil la ceas si vazu ca e ora 9 : 00 -Cred ca te-am trezit.. scuza-ma.. zise el putin jenat | |
|
| |
Hilary Duff New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:44 pm | |
| Zambi, schimbandu-si usor dispozitia -Taylor!Aa..pai e-n regula.Putem spune ca ma trezisem deja. Te rog... ii facu semn sa intre, dandu-se la o parte si legandu-si halatul pe solduri | |
|
| |
Taylor Lautner New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:46 pm | |
| Taylor zambi satisfacut vazand ca nu a trezit-o pe fata si intra uinatdu-se in camera -Te uitai la tv? zise brunetul observand tv-ul aprins -Sau stai sa ghices.. nu aveai ce face asa ca ti-ai gasit sa butonezi aiurea telecomanda. nu ? zise el zambind amuzat | |
|
| |
Hilary Duff New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:50 pm | |
| -M-ai prins. Isi freca ceafa, zambind . ii facu loc pe fotoliul pe care sezuse mai drevreme,avand in vedere faptul ca aptul si canapeaua erau ala`n`dala -Vrei ceva de baut?sau...de mancare? "niste cereale mi-ar prinde bine" | |
|
| |
Taylor Lautner New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:54 pm | |
| -De mancat nu multumesc.. tocami am mancat.. si nicide baut.. nu te mai deranja.. Baiatul o privi fix in ochi zambind calm si cald -Imi place cum ti-ai decorat camera.. tot timpul te priecepea sa decorezi.. ai simtul asta in sange.. si imi place | |
|
| |
Hilary Duff New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 10:59 pm | |
| Simti cum obrajii incep sa-i arda, -Mersi,mersi. Se scuza si merse pana in bucatarie, de unde se intaorse cu un pahar de suc, pentru baiat, ignorand refuzul acestuia si un castron cu cereale -Totusi mie imi e foame. ii inmana paharul de suc -Nu-ti dau alcool la ora asta. Se aseza pe pat, in dreptul lui -Ce te aduce pe aici? | |
|
| |
Taylor Lautner New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mar Oct 27, 2009 11:02 pm | |
| -Fara alcool nu?pai am venit ssa vad daca mai traiesti.. si sa te scot la aer femeie.. zise el zambind.. -Vad ca tie foame.. si multumesc pentur suc.. zise el band o gura din suc -Um.. e bun ! | |
|
| |
Hilary Duff New user
| Subiect: Re: Hilary`s Room Mier Oct 28, 2009 3:22 pm | |
| Manca din cereale, facnd din cand in cand pauze si mai adaugand cate ceva - Fac bine, abia am terminat filmarile pentru ultimmul film. Si totusi..ce pot sa spun.Bun moment sa ma scoti afara. Se intinse spre el si-i aranja curelul camasii -Celebritatea-ti prinde bine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hilary`s Room | |
| |
|
| |
| Hilary`s Room | |
|